Monumentenglas Plaatsen

meelis schilders

Plaatsen van monumentenglas

Meelis Schilders is onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van monumentenglas.

Dit glas is niet alleen isolerend, maar ook inbraakwerend, UV bestendig en
vermindering van geluid van buitenaf. Doordat het verkrijgbaar is in modern (strak) en klassiek (vervorming), hebben wij altijd een passende oplossing voor uw woning of pand.

Isolatieglas voor monumenten (of beter, monumentaal glas) is authentiek ogend glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan het oorspronkelijke enkele glas. Een vrijwel onzichtbare coating aan de binnenkant van het glas zorgt voor de isolatie.

Contact opnemen

KEES MEELIS

"Het gaat ons niet om meters maken. Wij kijken liever naar de details.”

Bij Meelis Schilders worden de juiste ambachten samengevoegd. Door onze kennis en krachten te bundelen zorgen we voor een meesterlijk resultaat.

Ambachtelijk

Meelis Schilders staat garant voor een goede voorbereiding, strakke planning en onberispelijke oplevering. Vandaar de trouwe klantenkring lovende referenties!

klantgericht

Vertrouw het toe aan het vakmanschap van Meelis Schilders. Al meer dan 75 jaar een begrip in de regio Den Haag.

Onze gespecialiseerde mensen zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt!

Glas in lood restauratie

Meelis Schilders is gespecialiseerd in het restaureren van glas in lood. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaald, vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit.

Monumentale panden

Een historisch pand is geen nieuwbouwwoning. Er zit geschiedenis in en heeft een bijzonder karakter. Het verdient speciale aandacht en ambachtelijke kennis.