Schilderwerk

meelis bouw

Schilderwerk

Meelis Schilders heeft liefde en passie voor het schildersvak. Wij vinden dat ieder pand van binnen en buiten uniek is en zijn eigen uitstraling en karakter moet behouden.

Met het juiste kleuradvies helpen we u daarbij. Bij ons is schilderwerk altijd maatwerk!

Van ieder pand en elk onderdeel daarvan is de onderhoudssituatie en conditie verschillend, ieder heeft daarvoor een passend verfsysteem nodig. Er zijn talloze verfsoorten, elk product heeft zijn eigen eigenschappen.

Niet elk product is toepasbaar in alle situaties. Meelis Schilders weet precies welk duurzame verfsysteem het meest geschikt is.

Contact opnemen

KEES MEELIS

"Het gaat ons niet om meters maken. Wij kijken liever naar de details.”

Bij Meelis Schilders worden de juiste ambachten samengevoegd. Door onze kennis en krachten te bundelen zorgen we voor een meesterlijk resultaat.

Ambachtelijk

Meelis Schilders staat garant voor een goede voorbereiding, strakke planning en onberispelijke oplevering. Vandaar de trouwe klantenkring lovende referenties!

klantgericht

Vertrouw het toe aan het vakmanschap van Meelis Schilders. Al meer dan 75 jaar een begrip in de regio Den Haag.

Onze gespecialiseerde mensen zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt!

Glas in lood restauratie

Meelis Schilders is gespecialiseerd in het restaureren van glas in lood. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaald, vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit.

Monumentale panden

Een historisch pand is geen nieuwbouwwoning. Er zit geschiedenis in en heeft een bijzonder karakter. Het verdient speciale aandacht en ambachtelijke kennis.